Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(denně, 10-20 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.07.2020
Nově vloženy přívěsky
Dnes jsem pro vás vložila nové macramé přívěsky. Pokud by jste měli zájem o více kusů než je v nabídce, ráda vyrobím na přání další.  Malá ukázka:  ... číst celé
02.07.2020
Zásilkovna - doručení na adresu
Od července 2020 si můžete zvolit možnost dodání zboží přímo na Vaši adresu a to službou "Zásilkovna - doručení na adresu".  Systém Zásilkovny automa... číst celé
01.01.2020
Nový vzhled e-shopu
S novým rokem, přicházejí i změny e-shopu. Jistě jste si všimli že se ateliér oblékl do nového kabátku, Doufám, že se Vám nový vzhled bude líbit. Tím... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Videa

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas www.atelierceva.cz, se sídlem Grešlové Mýto 21, 67156 Grešlové Mýto, IČ 87160935, živnostenské oprávnění vydal Městský úřad Znojmo, obecní živnostenský úřad, pod sp. značkou SMUZN 6057/2019 ŽIVN/Bo(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Kde nás najdete

Grešlové Mýto 21

Grešlové Mýto, 671 56

IČ: 87160935

Kontakty
Eva Čermáková
Eva Čermáková
(denně, 10-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz